3 жени, които обичат несъвършенствата си
16.05.2018|11:00 Прочитания: 1280

Често чуваме хората, да казват, че не се харесват, защото не отговарят на наложените стандарти за красота. Вижте примера, който тези жени ни дават, ще откриете как те приемат различното в себе си и защо не се притесняват от него.

3 жени, които обичат несъвършенствата си Pinterest

" Хората ми пишат в Инстаграм: "Ти си толкова смела". Оценявам тяхната подкрепа, но те наблягат на това, че кожата ми е различна. Обичам кожата си. Щастлива съм, че съм израснала във време, в което модната индустрия почита уникалността. Преди вероятно нямаше да имам възможностите, които имам сега."

-Тиа Джонсън

3 жени, които обичат несъвършенствата си Pinterest

"Докато растях се учех да харесвам кожата си такава, какво е - естествена, без грим. Игнорирах всички негативни и притеснителни мисли. Просто не им позволявах да ме притесняват. Красотата е водеща и се вижда повече в нашите действия."

-Мануела Санчез

3 жени, които обичат несъвършенствата си Pinterest

"Днес се чувствам добре със странността си, но до преди две седмици още бях чувствителна на тази тема - коментарите, които хората правят, начина, по който ме гледат. Напомних си, че това е част от моята история и трябва да я приемам. Въпросът е да обичаш първо себе си. Плюс това, стандартите за красота се променят и аз съм част от това. Дори да ви се струва трудно да изглеждате различно, всичко ще е наред."

-Маева Джиани

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...