Вана, мляко и цветя...
10.07.2018|11:00 Прочитания: 1077
Едно интересно предложение за фотосесия за бременни, което става все по-желано от бъдещите майки по цял свят вече е тук. Това е именно вана с мляко в една цветна фотосесия. Ето както ни разказа фотографът новатор - Дея Александрова:
Вана, мляко и цветя...https://www.instagram.com/bgstudioda/
"Фотосесията е предназначена за бременни, във вана с мляко и цветя. Звучи точно толкова чисто, нежно и естествено, колкото е всъщност. Различна е от традиционните фотосесии за бременни, защото вместо да се стремим към постигане на  съвършената поза, просто улавям в едно женствено очакване, спокойната майка, наслаждаваща се на последните дни от бременността си.", разказва тя.
Вана, мляко и цветя...https://www.instagram.com/bgstudioda/
В идеята на този тип фотосесия има много символика - мляко и цветя, които сами по себе си представляват нов живот, какво по хубаво от това?
Вана, мляко и цветя...https://www.instagram.com/bgstudioda/
"Докато вие се излежавате в топла, млечна вана в духа на Клеопатра, ще получим нежни, вълшебно чисти и съкровени кадри от един незабравим за всяка жена миг. Чувството да носиш в себе си нещо толкова съвършено, каквото е всяко бебе, е смисълът!"
Според нас идеята е много интересна и свежа, едно различно предложение за всяка бъдеща майка, което остава приятен спомен за цял живот.
Станете част от Jenite.bg във Facebook!
4 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...