Дневен хороскоп за вторник, 05 декември 2017 г.
pixabay
Дневен хороскоп за вторник, 05 декември 2017 г.
05.12.2017|09:30 Прочитания: 289

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Вашата невероятна, флиртуваща енергия е идеална за преодоляване на социалните бариери и за гарантиране, че правите правилното впечатление, където и да отидете. Това е добър ден за игра с нови приятели.

Телец

Трябва да погледнете голямата ситуация поне 3-4 пъти- първите впечатления със сигурност ще бъдат подвеждащи! Това е наистина добър ден, за да получите мнения и от други, тъй като повече информация може само да ви помогне.

Близнаци

Вие сте заредени и готови за забавление. И почти всеки, който ви срещне, ще го забележи. Вашите умения за флиртуване са легендарни и днес ще влязат в действие. Не е нужно да обяснявате усмивките и намиганията си.

Рак

Ваш близък приятел няма да разбере вашето изказване или съобщение, затова бъдете нащрек. Трябва да се отдръпнете, за да разрешите нещата, но със сигурност ще си заслужава.

Лъв

Днес ще трябва да вземете много голямо решение, но просто не можете да се принудите да го направите. Днес оставете подсъзнанието си да работи. Спрете да се тормозите поне за малко.

Дева

Подбирайте думите си изключително внимателно днес, защото има огромен шанс някой да не ви разбере правилно или да използва собствените ви думи срещу вас. Неразбирането е често срещано.

Везни

Вашата умствена и социална енергия са на върха днес, затова трябва да излезете и да имате много нови преживявания и приключения. Нуждаете се от нови неща и точно днес е най-подходящият момент.

Скорпион

Днес ще бъдете изкушени от супер секси парче на работа, на улицата или на друго място. Бъдете внимателни, всичко, което ви се струва прекалено хубаво, може да бъде измама.

Стрелец

Днес ще бъдете малко разочаровани от всичко, което се случва около вас и от разговорите, които ще ви се наложи да проведете. Може да се наложи да пренебрегнете себе си, което е много лошо.

Козирог

В момента толкова много неща се случват в живота ви. Опитайте да разместите графика си, за да имате поне някаква, малка почивка между всички задължения. Внимавайте да не се изтощите в най-неподходящия момент.

Водолей

Вашата способност да достигате до сърцата и умовете на хората и днес работи с пълна сила, така че просто намерете подходящата аудитория и действайте. Вашата енергия прави комуникацията по-лесна.

Риби

Промяната е естествена, всеки го знае и е време и вие да го осъзнаете. Трябва да продължите напред и да опитате да не се привързвате толкова силно към нещата, тъй като носталгията предизвиква болка.

0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...