Дневен хороскоп за вторник, 16 април 2019 г.
pixabay
Дневен хороскоп за вторник, 16 април 2019 г.
16.04.2019|10:25 Прочитания: 676

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Днес правете нещата бавно и спокойно, рядко нещо е на живот и смърт, така че оставете нетърпеливците, а вие следвайте собственото си темпо. Бъдете активни и практични.

Телец

Много амбициозен ден, който обещава добри постижения на онези Телци, които ще овладеят импулсивността си и усърдно ще действат за реализиране на целите си. Ориентирайте са към градивна изява и ще успеете.

Близнаци

Днес ще имате енергия поне за трима. Ще се наложи сами да запретнете ръкави и да отхвърлите някои задачи. Важно е да имате ред в работата и да го следвате. Не се разсейвате с дреболии.

Рак

Реалистично и практично ще подхождате към всички неща, но не се занимавайте прекалено с дреболии, не се вторачвайте в детайлите. Правете каквото трябва, пък да става каквото ще.

Лъв

Ограничете интереса си към противоположния пол до собствената си половинка. Моментът е много подходящ да я зарадвате с нещо. Малко разнообразие ще се отрази много добре и на вас.

Дева

Нововъведенията, които някои от вас планират в работата си със сигурност ще проработят. Нещо повече, ще имате пълната подкрепа на екипа си. Възползвайте се от ситуацията.

Везни

Доста приятен ден с ярки успехи свързани с партньори и съдружници. Най-добре ще е да овладеете емоциите и да бъдете по-разумни в изказа си, за да избегнете никомо ненужни коментари, които непременно биха помрачили настроението ви.

Скорпион

Днес ще трябва да сте практични и отговорни. Естествено, че ще ви дразнят всякакви неуредици и ще провокират силни чувства. Вместо това просто намерете източника на спокойстивие вътре във вас.

Стрелец

Ще имате нужда от партньор - някой, с когото да правите нещата заедно, да споделяте, да обсъждате. Избягвайте да обещавате неща, които не са по силите ви. Правете нещата според предварителните уговорки.

Козирог

Отстоявайте интересите си, независимо от обстоятелства. Важна роля в живота ви ще има човек, който с нищо до сега не показал, че го желае. Въпреки това ще ви се наложи да се съобразявате с него.

Водолей

Важно е да анализирате себе си и да коригирате нещата, които ви пречат или спъват щастието ви. Днес може да откриете нещо очевидно и толкова просто, което през цялото време ви е било пред очите.

Риби

Отдава ви се да постигате с лекота всичко, до което се докосвате днес, за да осъзнаете, че можете и трябва да продължите. Отношенията ви в семейството ще се подобряват, пропорционално на настроението и успехите ви.

1 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...