Дневен хороскоп за неделя, 08 юли 2018 г.
pixabay
Дневен хороскоп за неделя, 08 юли 2018 г.
08.07.2018|09:30 Прочитания: 1760

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Не позволявайте на никой да ви мачка днес. Има идеали и принципи, които винаги трябва да спазвате, без значение какво се случва. Ако отстоявате позицията си, резултатите ще са добри.

Телец

Вие и вашите приятели трябва да се успокоите малко. Всички битки, които започнете днес, ще завършат с успех. Нещата ще се получат доста добре, така че не се впрягайте особено.

Близнаци

Ще получите важно съобщение, докато спите. Ще ви отнеме известно време да го разгадаете, затова опитайте да го запомните добре и да можете да го разказвате на подходящите хора. 

Рак

Днес е най-подходящият момент да си мълчите и да чакате нещата да се случат. Бъдете по-отворени към някой ваш близък, защото той трябва да ви сподели нещо важно.

Лъв

На път сте да се сблъскате с нещо съвсем ново и различно. Ще измине известно време, докато свикнете и го приемете за нормално, но по-късно ще оцените, това с което сте се захванали.

Дева

Някой се опитва да се издигне за сметка на вашите усилия и усърдна работа- не го позволявайте!

Везни

Някой ваш близък човек страшно много ще ви обърка днес. Просто трябва да следите внимателно всичко, което казва той. Бъдете готови за нещо съвсем неочаквано.

Скорпион

Вашият ден ще бъде изпълнен с неочаквани разсейвания и прекъсвания. Опитайте да се върнете в правия път възможно най-бързо. Не е толкова трудно, колкото изглежда.

Стрелец

Днес не е най-добрият ден да разчитате на графика си и да се водите по него. Може да имате успех и да постигнете това, което искате, но има опасност и от провал, така че внимавайте.

Козирог

Има вероятност да се скарате с някой приятел днес. Не се тревожете, ще изгладите различията помежду си съвсем скоро. Дайте всичко от себе си, за да запазите тази връзка, тя е по-ценна от всичко.

Водолей

Днес ще почувствате тръпката от нещо. Тази, която ви кара да се чудите какво следва после. Денят е подходящ да прекарате време с хората, които са важни за вас и най-вече със семейството ви.

Риби 

Денят е подходящ да зачеркнете някои от ангажиментите си от списъка със задачи. Никога не се знае какво може да излезе, така че опитайте всичко. Имате нужната енергия, за да се справите.

0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...