Дневен хороскоп за неделя, 13 май 2018 г.
pixabay
Дневен хороскоп за неделя, 13 май 2018 г.
13.05.2018|09:30 Прочитания: 2180

Овен

Днес можете да извлечете максимума от повечето ситуации, така че дори да ви се налага да правите нещо неприятно, не се отчайвайте, а гледайте на това нещо като на страхотна възможност. Ще се забавлявате днес.

Телец

Склонни сте да говорите без да мислите днес, затова опитайте да избягвате ситуации, в които импулсивността ви надвива. Прекарайте деня с приятелите и семейството си.

Близнаци

Опитайте да не изкупувате всичко възможно от магазините. Ако имате излишни пари, има много хора в нужда, на които да помогнете. Другият вариант е да спестите, което е също много добра идея. Мислете по-мащабно.

Рак

Вашият любовен живот не е в най-добрата си форма, но странно- това почти не ви интересува днес. Ще почувствате спешна необходимост да създавате нови приятелства и бизнес контакти. Това е страхотно. Продължавайте.

Лъв

Ако работите в група, вероятно ще имате сериозни затруднения с движението напред и развитието, така че е по-добре да се отделите и да работите самостоятелно. Трябва да имате добри аргументи, разбира се.

Дева

Трябва първи да говорите днес, в противен случай разговорът ще бъде доминиран от хора, които не знаят какво говорят и говорят само с глупости. Ако се налага бъдете груби, но вземете думата.

Везни

Вашата внимателна енергия може да бъде в противоречие с енергията ви за деня, но ще успеете да балансирате нещата. Опитайте да успокоите всички напрегнати хора около вас, например шефа ви, колегите и т.н.

Скорпион

Днес сте способни да се маскирате и прикривате и сте в очакване на една много гореща възможност. Може и да не осъзнавате точно какво се случва, но в крайна сметка нещата ще се равият по възможно най-добрия начин за вас.

Стрелец

Опитайте да не се притеснявате прекалено много за вашите задължения за деня. Просто поставете нуждите си на първо място и не се тормозете излишно. Това ще се развие добре в дългосрочен план.

Козирог

Разтегнете малко границите на съзнанието си. Това е най-доброто, което можете да направите. Измислите няколко схеми за действие и опитайте всичките. Трябва да бъдете активни днес, за да се чувствате добре.

Водолей

Обикновено сте твърдо против отлагането, но точно сега има причина да го направите. Отложете работата, която имате за днес и я оставете за по-подходящ ден. Няма нищо лошо в това, случва се на всеки.

Риби 

Понякога вашата креативност ви плаши малко и трябва да видите физиономиите на околните! Не се притеснявайте в дългосрочен план, тъй като вашите най-луди идеи ще се окажат доста добри.

0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...