Дневен хороскоп за неделя, 14 януари 2018 г.
pixabay
Дневен хороскоп за неделя, 14 януари 2018 г.
14.01.2018|09:30 Прочитания: 254

Можете да следите своя дневен хорскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Днес ще има много неща, които ще останат недоизказани и това ще ви накара да се чувствате силно объркани. Не се притеснявайте твърде много, просто трябва да се уверите, че сте отделили нужното внимание. 

Телец

Животът винаги е интензивен около вас, но днес ще бъде двойно по-интензивен. Може да се чувствате така, сякаш нещата тръгват в съвсем нова посока, но това е просто част от плана. Животът ще стане още по-добър. 

Близнаци

Вашата способност да помагате на другите е значително подобрена в момента и докато предпочитате да се справите с вашите собствени проблеми, всъщност трябва да се възползвате максимално от това, че им помагате със своя труден бизнес.

Рак

Трудно ви е да решите какво да направите. Може би енергията ви е по-добре изразходвана само за да изпробвате нещата и да видите дали те се вписват, но в крайна сметка може просто да се шляете през днешния ден. 

Лъв

Знаете, че има повече неща, отколкото виждате с очите си. Може да не сте сигурни какво, но ако продължавате да се занимавате с това, ще сте сигурни, че ще намерите още няколко подробности, които наистина могат да ви помогнат.

Дева

Има много неща, които не виждате, но това не означава, че трябва да се откажете или да се отдалечите. Ако не друго, енергията ви днес е идеална за намиране на скрити сили и невидими влияния.

Везни

Днес всичко е за интензивността, която понякога ви плаши, но все още ви привлича. Уверете се, че сте готови да отидете дълбоко в това, което правите, от гледане на филм, до разговаряне със семейството. 

Скорпион

Всеки се шегува за това колко сте силни. Днес енергията ви помага да се съсредоточите интензивно върху това, което човек или ситуация заслужава, дори и да не сте знаели досега.

Стрелец

Вашето подсъзнание се опитва да ви каже нещо, но може би не сте сигурни какво е това в началото. Трябва да сте сигурни, че обръщате внимание на всички странни малки знаци, които идват по пътя ви.

Козирог

Прекарайте известно време в мисълта - не се губете. Вашата добра енергия е точно за определяне на това, което наистина искате или се нуждаете, а след това измислете план и се върнете бързо там!

Водолей

Може и да не чувствате работата си като важна част от живота ви точно сега, но вашата кариера е, така че не я пренебрегвайте. Разликата е как всичко се вписва в живота ви и къде се виждате след няколко години.

Риби 

Вашият мозък е малко размит днес, но това просто означава, че трябва да отделите всяка важна ляво-мозъчна работа за момента. 

3 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...