Дневен хороскоп за петък, 09 февруари 2018 г.
pixabay.com
Дневен хороскоп за петък, 09 февруари 2018 г.
09.02.2018|09:30 Прочитания: 2402

Овен

Както повечето хора, и вие днес имате желание да предприемете бързи, необмислени действия. Късметът ви ще ви помогне да не си изпатите от тези необмислени действия, които предприемате

Телец

Всичките ви приятели са много ангажирани с новите си проекти и нямат никакво време за вас. Най-доброто, което може да направите, е и вие да се захванете с някаква работа, за да убивате време. 

Близнаци

След като веднъж започнете да се движите наред, животът ще стане много по-лесен и интересен. Вашата лична енергия предразполага към успех, единственото условие е да не спирате да се движите. 

Рак

В началото на деня, нещата ще изглеждат направо в бедствено положение. Затрупани сте с хиляди задачи и крайните срокове ви притискат. Успокойте се и намерете най-лесния начин за работа. 

Лъв

Днес имате нужда да поговорите с някой близък, без значение дали е приятел или член на семейството ви. Този човек ще ви помогне да подредите мислите си и ще ви накара да се чувствате добре. 

Дева

Страхотното ви настроени днес е много заразно. Имате способността да накарате всеки да се усмихне, дори най-сърдития човек. Не спирайте да разпръсквате щастие и позитивна енергия. 

Везни

Всички около вас се занимават със собствените си задачи и проблеми. Защо и вие не направите същото? Малко егоизъм няма да ви навреди, напротив много ще ви помогне. 

Скорпион

Днес ще ви е трудно да приемете мисълта, че хората са толкова злонамерени и дребнави. За вас светът е едно страхотно място и просто не разбирате как може хората да не му се радват. 

Стрелец

Чувствате се много несигурни по отношения на нова идея или план, бъдете предпазливи. Бъдете подготвени за няколко разочарования, преди да стигнете до истината. 

Козирог

Покажете на света, че можете да поемате рискове. Трябва да имате и план Б, разбира се, но смелостта винаги се награждава. Днес ще бъдете една стъпка пред другите. 

Водолей 

Днес ще бъдете много импулсивни и ще похарчите малко повече от предвиденото за някаква покупка. Не се притеснявайте, няма да е чак толкова фатално, но следващият път внимавайте повече. 

Риби 

Чудите се как приятелите ви приемат тази огромна новина толкова леко. Сякаш няма никаква емоция в тях. Възможно е да променят мнението си  по въпроса, но им е нужна малко външна намеса. 

0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...