Дневен хороскоп за петък, 11 май 2018 г.
pixabay
Дневен хороскоп за петък, 11 май 2018 г.
11.05.2018|09:30 Прочитания: 1417

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Трябва да избягвате изкушението да се захващате с нови проекти и да се справяте с нови проблеми. Вашите нужди всъщност са по-малко интензивни, отколкото се чувстват. Придържайте се към програмата. 

Телец

Животът ви е нещо като загадка точно сега, но със сигурност ще можете да се справите с него и дори да процъфтите. Вижте дали приятелите или колегите ви могат да ви дадат времето, което ви е нужно. 

Близнаци

Трябва да отделите време, за да оцените наистина това, което имате днес. Днес ще бъдете способни да се справите с всичко и ще имате възможността да повдигнете духа на хората около вас.

Рак

Днес ще има няколко потока на информация към вас и трябва да обърнете внимание на всички тях. Това е един от онези дни, в които трябва да преследвате активно всички възможни събития. 

Лъв

Трябва да избегнете изкушението да се пренатоварите или да свършите много работа днес. Може да сте по-близо до вашите граници, отколкото предполагате. Това е наистина добър ден, за да отхвърлите някои решения. 

Дева

Създайте истинска връзка днес. Хората в живота ви трябва да видят повече от истинската ви същност. Това е един от онези велики дни, които ви се случват изключително важни неща. 

Везни

Трябва да чувате хората днес. Те се нуждаят от внимание, а вие може да научите нещо от техните глупости. Понякога можете да научите нещо и от най-големия глупак. 

Скорпион

Днес ще бъде твърде лесно да се разочаровате. Опитайте да бъдете по-внимателни от обикновено с близките си хора, тъй като ще бъде твърде лесно да се разочаровате, както и да разочаровате тях. 

Стрелец

Поглезете се днес. Животът е прекрасен и трябва да се държите така, сякаш сте благодарни, за да продължи в същия дух известно време. Вашата добра енергия трябва да направи живота ви интересен.

Козирог

Чувствате се малко отчаяни, но има лесно решение: Поговорете с приятел. Вашите хора обикновено имат точно това, от което се нуждаете и само един разговор може да повдигне настроението ви. 

Водолей

Нещата са твърде объркващи днес, но добрата новина е, че са объркващи за всички, а не само за вас. Уверете се, че знаете какво правите и че сте наясно с всичко, което ви се случва. 

Риби 

Въпреки че умът ви е изпълнен с прекрасна енергия, вероятно няма да постигнете много. Днес умът ви ще бъде на друго място и способността ви да се съсредоточавате върху детайлите няма да е особено голяма. 

 
0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...