Дневен хороскоп за петък, 12 януари 2018 г.
pixabay
Дневен хороскоп за петък, 12 януари 2018 г.
12.01.2018|09:30 Прочитания: 563

Можете да следите своя дневен хорскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Ще имате изострени отношения с колега, с който не се разбирате отдавна. Днес един от двама Ви ще избухне. Дръжте се на положение и не позволявайте да се излагате. Помнете, че сте на работното си място и трябва да спазвате благоприличие. 

Телец

Възможно е постъпление на много пари в бюджета ви от странични занимания, за които сте чакали отдавна обезщетение. Бъдете разумни с харченето!

Близнаци

Ще спазвате дистанция от колегите си. Няма да сте в настроение и това ще ви личи от километри. Пригответе си разхлаждащ коктейл вечерта и си пуснете хубав филм. Не излизайте!

Рак

Ще имате нужда от съветите на близките Ви, тъй като ще се колебаете много за всичко. Повярвайте, не е срамно човек да слуша съвети!

Лъв

Денят е подходящ да решите с какво искате да се занимавате. Ако сте на кръстопът точно в момента, то взетите днес решения ще бъдат правилни и няма да съжалявате за тях. 

Дева

Ще приемате всичко с хумор, дори и разочарованията и несполуките. Днес се очаква да имате неустоимо предложение, на което трудно ще откажете.

Везни

Наблегнете на приятелските отношения с колегите си. Днес ще имате нужда от тяхната помощ за работата си. 

Скорпион

Ще бъдете много разсеяни и с понижена енергия. Възможно е да се скарате с близък човек.

Стрелец

Ще имате чувството, че можете да се преборите с мечка и да изкачите планина. Ще сте жизнени и целеустремени!

Козирог

Днес ще бъдете много дипломатични и сдържани. Дори и да не сте съгласни с всичко, ще успеете да запазите самообладание. Очакват се радостни събития, които могат да променят живота ви.

Водолей

Днес ще играете ролята на посредник. Хората ще Ви се доверяват и ще Ви натоварват със задачата да предадете дадена информация. Бъдете внимателни, защото това може да се окаже нож с две остриета.

Риби 

Днес ще успеете да задвижите плануваните си отдавна проекти. Ще сте много съсредоточени и концентрирани в работата си.

1 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...