Дневен хороскоп за петък, 13 октомври 2017 г.
pixabay
Дневен хороскоп за петък, 13 октомври 2017 г.
13.10.2017|10:07 Прочитания: 251

Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Може би е време за семейно събиране или поне за планирането на такова. Тази задача трябва да бъде най-важната за деня и да й обърнете специално внимание. Ще бъде добре да получите и малко помощ от останалите.

Телец

Може да ви е трудно да признаете, че сте доволни, но по една или друга причина се намирате точно там, където искате да бъдете и където се чувствате най-добре. Отдръпнете се и се насладете на това, което имате.

Близнаци

Можете да намерите истински съкровища на смешни цени в магазините, стига да търсите внимателно. Посветете днешния ден на пазаруване. Ще намерите много неща, които ще се окажат по-ценни, отколкото изглеждат.

Рак

Емоционалното ви състояние обикновено доста лесно може да се прецени и днешния ден не прави изключение. Вие сте като отворена книга за останалите, но това не винаги е лошо. Не се опитвайте да ги заблуждавате.

Лъв

Днес трябва да опитате нещо ново. Може да става дума за нов ресторант или нов път в кариерното ви развитие. Няма значение, идеята е да бъде нещо ново и различно. Също така ще има развитие в интимната ви връзка.

Дева

Вашият социален живот ще бъде зрелищен днес, с или без вашите усилия. Прекарайте деня с някой ваш близък или пък с напълно непознати. Важното е да бъдете заобиколени с хора през целия ден.

Везни

Дайте всичко от себе си и вложете много усилия да се задържите на повърхността, защото в противен случай може да потънете на дълбоко. Разбира се, ако това се случи, веднага ще получите помощ.

Скорпион

Вашата умствена енергия е заредена на максимум и сте готови за нови предизвикателства. Трябва да вложите всички възможни ресурси за решаване на даден проблем. Отделете време да размишлявате кои са наистина важните неща.

Стрелец

Вашите промени в настроението са легендарни и днес е жизненоважно да им позволите да ви напътстват. Благодарение на това е възможно да се отървете от човек, който не ви мисли доброто.

Козирог

Предстоят ви големи промени, а вие може да предизвикате още такива сериозни промени в живота си. Някои от вашите близки ще реагират изключително странно на това, но не има обръщайте внимане. За добро е.

Водолей

Нови отговорности ще се появят на пътя ви днес. Енергията ви е малко нестабилна днес, но ако се мобилизирате и измислите точен план за действие, всичко ще стане лесно.

Риби

Направете нещо ново. Опитайте нова рецепта, започнете нова връзка или дори напишете бизнес план. Вашата креативна енергия продължава да е налице. Възползвайте се от нея максимално.

2 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...