Дневен хороскоп за понеделник, 5 ноември 2018 г.
pixabay
Дневен хороскоп за понеделник, 5 ноември 2018 г.
05.11.2018|09:30 Прочитания: 934

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Нещо много голямо ще се изпречи на пътя ви днес. Може да е възможност за ново приятелство или предложение за работа. Каквото и да е, трябва да се забавлявате докато го преследвате.

Телец

Напоследък все по-трудно и по-трудно се разбирате с колега или човек от личния ви живот и вече е крайно време да му се противопоставите. Няма да е забавно, но се налага.

Близнаци

Животът ще стане доста откачен днес, но вие сте напълно готови за това. Ако усетите отчаяние в даден момент, направете всичко възможно да го отстраните. Негативните мисли нямат място в живота ви.  

Рак

Днес се чувствате малко изгубени. Ще имате няколко препятствия на пътя, но ако се вгледате по-добре в тях, ще разберете, че всъщност са вълнуващи и не са негативни. 

Лъв

Опитайте да не изпадате в лоши ситуации. Денят е такъв, че всеки дребен спор може да се превърне в сериозен проблем. Ако все пак се стигне до там, оправете нещата преди да е станало късно.

Дева

Трябва да седнете и да поговорите с близките си, защото от известно време има проблем в отношенията ви. Един добър разговор може да оправи всичко, така че отделете днешния ден за тях.

Везни

Днес ще поставите началото на нещо фантастично, без дори да осъзнавате, че го правите. Днес е един от онези дни, в които нещата се подреждат и всичко работи във ваша полза.

Скорпион

Уверете се, че сте здраво стъпили на земята, защото ви предстоят важни разговори и действия днес. Имате достатъчно време да свършите всичко, така че не се чувствайте притиснати.

Стрелец

Днес енергията ви е подходяща за забавления.  Комуникирайте със забавни, усмихнати хора, с положителна нагласа. Нужни са и такива дни на забавления, за да се заредите с енергия.

Козирог

Ако слушате внимателно днес, може да разберете някои много интересни неща. Хората са много открити пред вас и споделят дори най-съкровените си тайни, просто трябва да ги чуете.

Водолей

Изнервени сте и бързате за нещо, свързано с личния ви живот. Трябва да спрете и да обмислите хубаво всеки детайл преди да предприемете действия. Това е най-добрия начин да се справите.

Риби 

Ще се чувствате разочаровани от начина, по който се развива деня. Дайте всичко от себе си да не влияете на околните с мрачните си чувства. Намерете начин да ги прогоните и то веднага.

0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...