Дневен хороскоп за сряда, 07 февруари 2018 г.
pixabay
Дневен хороскоп за сряда, 07 февруари 2018 г.
07.02.2018|09:30 Прочитания: 1756

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Настанили сте се удобно в нечие сърце, но давате ли си сметка, че то е по-ранимо отколкото ви се иска? Не си играйте с чувствата на другите само защото за момента ситуацията е изгодна за вас.

Телец

Около вас се вдига невероятен шум през целия ден. Причината за това е ваше решение, което не се харесва на близките ви. Обяснете им спокойно своята позиция - ако все пак изберат да не ви подкрепят, ще си имате едно наум.

Близнаци

Говорите много, а всъщност не казвате нищо. Празните приказки няма да ви спечелят точки нито на работното място, нито сред най-близкото ви обкръжение. Време е да се научите да бъдете по-сериозни в отношенията си с околните.

Рак

Бъдете прилежни в работата си днес. Въпреки че денят е почивен, ще има доста задължения, които ще занимават ума ви. Става въпрос както за домашни задачи, така и за несвършена навреме работа в офиса, която сте взели за вкъщи.

Лъв

Бремето, което е надвиснало над вас, малко по малко започва да се разсейва. За това ще помогнат както личните ви усилия, така и помощ, която ще дойде от най-неочаквано за вас място. Тя ще ви провокира да преосмислите мнението си за определени хора.

Дева

Предстои ви ден, изпълнен с изненади. Дори и да обичате да планирате деня си, за да избегнете непредвидени ситуации, това няма да се случи днес. Една след друга се появяват изненади, които ще объркат графика ви.

Везни

Не кривете душата си, а приз