Дневен хороскоп за събота, 10 март 2018 г.
pixabay
Дневен хороскоп за събота, 10 март 2018 г.
10.03.2018|09:30 Прочитания: 3102

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Предстои ви промяна, тя може да е за добро или да е най-ужасното нещо, което ви се е случвало. Важното е да можете да говорите за това, за да можете да го преживеете по-лесно.

Телец

Някой ваш близък ще ви сподели нещо важно. Опитайте се да бъдете подготвени. Ако реакцията ви е негативна, опитайте да я прикриете.

Близнаци

Опитайте се да устоите на изкушението днес. Особено ако става въпрос за хазарт или за нечии чувства. Късметът не е на ваша страна, имайте го предвид.

Рак

Днес имате желание да общувате с много и различни хора. Направете го, забавлявайте се и си починете.

Лъв

Всички покрай вас обсъждат маловажни неща, сякаш нищо важно не се случва в света. Не взимайте пример от тях. Бъдете себе си.

Дева

Ще получите съобщение от някого по много интересен начин. Някой експериментира с начина на комуникация и може да се окаже доста забавно.

Везни

Днес е подходящ ден за закупуване на компютри и друга техника. Представите ви за това, какво наистина ви е нужно и наблюдателността за изгодни предложения си пасват перфектно.

Скорпион

Трябва да поемете риск днес. Бъдете малко по-диви и не премисляйте всяко нещо по 3 пъти. Обаче не бъдете такива в офиса, а само пред близките си.

Стрелец

Събитията през деня са извън вашия контрол. Ако в края на този ден всичко е наред, вие сте най-добрите!

Козирог

Мислите си, че сте подготвени за всичко, което ще ви се случи, но накрая ще сте доста уч