Дневен хороскоп за събота, 13 април 2019 г.
pixabay
Дневен хороскоп за събота, 13 април 2019 г.
13.04.2019|09:30 Прочитания: 666

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Имате чувството, че всичко е сякаш обърнато с главата надолу. Вземете се в ръце и въведете ред в бъркотията около вас, за да започнете идната седмица удовлетворени и "на чисто".

Телец

Днес е идеалният ден да захвърлите всичко на заден план и да се посветите изцяло на себе си. Бъдете импулсивни - качете се на колата и потеглете в непозната посока или пък изненадайте любимия човек с нетипично романтично преживяване.

Близнаци

Време е да се върнете в реалността и да помислите какво трябва да направите, за да подобрите положението си - както в професионален, така и в личен план. Опитайте се да слушате разума, а не емоциите си.

Рак

Не забравяйте, че няма неотложна работа. Следвайте тази максима и помнете, че не всичко зависи от вас и в крайна сметка не може да "огреете" навсякъде. Вместо това посветете малко време на самите себе си.

Лъв

Починете си, както само вие си знаете - прекарайте деня по пижама, поглезете се с нещо сладко и нахранете сетивата си като посетите концерт, театър или пък изложба. Изборът звездите оставят на вашия собствен вкус.

Дева

"Приятел в нужда се познава." Именно в ролята на приятеля ще се озовете днес за ваш близък човек, който има нужда от подкрепата ви.

Везни

Денят е идеален за разходка сред природата или пътуване. Времето също е на ваша страна, така че смело затръшнете вратата зад себе си и му се насладете изцяло.

Скорпион

Предстои ви тежка седмица, затова уикенда е време да подредите мислите в главата си, а защо не и да отметнете някоя и друга задача в аванс.

Стрелец

Днес определено е ден за почивка! Посветете днешния ден на любимо занимание или на близък човек, с когото отдавна отлагате да се видите.

Козирог

Покажете на любимия човек колко много държите на него. Направете нещо импулсивно и нетипично, за да го зарадвате - потеглете на романтично пътуване или организирайте някаква друга неочаквана изненада.

Водолей

Не е зле днес да отхвърлите малко от многото натрупала ви се работа, без значение, че е почивен ден. В противен случай рискувате още повече да затънете в неизпълнени задължения.

Риби

Бъдете твърди и не се поддавайте на емоциите си. За съжаление понякога човек трябва да постъпва така, както е редно, а не така, както самият той смята за добре.

0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...