Дневен хороскоп за четвъртък, 07 декември 2017 г.
pixabay
Дневен хороскоп за четвъртък, 07 декември 2017 г.
07.12.2017|09:30 Прочитания: 281

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Проблемите, които сте считали за трудно решими, ще останат в миналото. С постиженията си ще привличате погледите на другите върху собствената си личност.

Телец

С добронамереното си отношение към проблемите на другите привличате вниманието на хора, имащи високо място в социалния и политическия живот. Това ще ви донесе привилегии и предимства, от които може да се възползвате.

Близнаци

Трудно ще понасяте намесата във вашите дела, дори и на най-близките ви. Сигурно на моменти ще сте склонни да действате така, както сте решили - за добро или зло.

Рак

Започвате доста неща с непредвидим край - необичайни връзки и нестандартни партньорства. Всички опити на близките ви да ви вразумят ще ударят на камък.

Лъв

През днешния ден имате много големи шансове да успеете, но не трябва да се заемате с най-лесната задача, а да се отдадете на занимания, които ви харесват, и на работа, която вършите с удоволствие.

Дева

В началото на работния ден ще получите шанс да изявите възможностите си. Трябва само да проявите повече прозорливост, да го усетите и използвате - ще имате успех.

Везни

Наблегнете на физическата привлекателност и чара си, а не на праволинейността на работното място. Ако проявите и свойственото си чувство за хумор в определени ситуации, придружено и с чувството за хармония, е ясно, че ще успявате лесно.

Скорпион

Особено успешен ще бъде четвъртък за тези, които се занимават с търговия. Не давайте обаче външен израз на радостта си, бъдете по-сдържани от околните и не давайте израз на чувството, че сте по-щастливи от тях.

Стрелец

Дръжте ума си винаги включен, но не прибягвайте към скрити ходове. Предпочитайте откритото обсъждане на проблемите, за да изведете от кризата отношенията си с някои хора.

Козирог

Ще получите доста приятни новини за добро парично възнаграждение или неочаквани доходи. Всичките ви дела ще вървят чудесно и ще се справяте без проблеми.

Водолей

Натовареността ви ще изостри сетивата ви и ще затрудни общуването с околните. Не позволявайте на емоциите да определят отношението ви към каквото и да било.

Риби

В името на по-доброто си бъдеще ще търсите най-добрите решения както в професионален, така и в личен план. Имате шансове да получите нещата, към които се стремите.

1 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...