Дневен хороскоп за четвъртък, 11 януари 2018 г.
pixabay
Дневен хороскоп за четвъртък, 11 януари 2018 г.
11.01.2018|09:30 Прочитания: 323

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Ще имате възможност да забавите темпото на работа, за да можете да пренасочите тази енергия в личния си живот, който има остра нужда от това.

Телец

Днес ще усеете да пожънете успеха на неуморния си труд и поемането на много задължения извън работното Ви време. Вкъщи ще цари хармония и любов.

Близнаци

Като че ли сте достигнали лимита на възможностите си. Ще се чувствате уморено и скапано. Нужна Ви е активна почивка.

Рак

Днес ще изпитвате нужда да се срещате с близки приятели, които напоследък като че ли сте оставили на заден план, понеже все не Ви остава време. 

Лъв

Вършите задълженията на работното си място бавно, но с много старание и това дава подобаващите резултати. Очаква Ви романтична изненада от близкия човек.

Дева

Ще се справяте блестящо със задълженията на работа. Във връзката Ви, обаче, нещо куца и това Ви измъчва от определно време. 

Везни

Възможно е нещо да разклати семейния баланс. Вслушайте се в сърцето си и не позолявайте на дребните неща да разрушават голямото.

Скорпион

Ще преоткриете партньора си по един нов начин. И ще се влюбите още веднъж. Ще усещате силен прилив на радост и приятни емоции.

Стрелец

Днес, освен че ще разрешавате сложни казуси на работа, ще се наложи да се справяте и с важни семейни въпроси. Подходете разумно и отговорно, защото другите разчитат на Вас.

Козирог

Чувствате се изпълнени с енергия. Това ще си проличи, както на работното Ви място, така и вечерта. Ще имате много сексуална енергия.

Водолей

Ще се осмелите да свършите започнатите дейности до края. От известно време нещо Ви е спирало, но сега е моментът за действие.

Риби 

Днес ще имате закрилата и подкрепата на близките си. Това ще Ви даде сили да действате по начина, по който сте си наумили. Денят ще бъде сантиментален.

0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...