Дневен хороскоп за четвъртък, 20 април 2017г.
pixabay
Дневен хороскоп за четвъртък, 20 април 2017г.
20.04.2017|09:30 Прочитания: 62

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Колкото по-неразрешима е задачата пред вас, толкова по-добре ще се справите. Само не бъдете толкова праволинейни, използвайте въображението си. Не забравяйте, че прекият път невинаги е най-добрият.

Телец

Ден на амбиции и нетърпимост. Конфликтите ще възникват буквално от нищото. Най-добре е да не давате воля на гнева си, за да не "пометете" всички около себе си. Винаги има начин да улесните нещата, като се отпуснете и се шегувате.

Близнаци

Днес ще бъдете доста ангажирани да подредите нещата на работното си място. Работа ще имате дори в излишък. Не се вторачвайте в подробности, защото и без друго не ви стига времето. Мобилизирайте се, за да свършите всичко в срок.

Рак

Слушайте внимателно това, което ви казват другите. Трябва да се научите да приемате чуждото мнение и чуждите съвети, дори и да не ви се иска. Невинаги вие сте прави и днес ще ви го докажат. Извадете си съответните поуки

Лъв

Началото на деня е доста оптимистично и това ви зарежда с много енергия. Задачите на работното място ще вървят, а и личните ви дела ще тръгнат в неочаквана, но положителна посока. Всичко това ще ви направи доста доволни и щастливи

Дева

Не се поддавайте на манипулации, помислете със собствената си глава и съвсем скоро ще намерите решението, което търсите. Днес спокойно може да се наградите с нещо, което много обичате или искате отдавна.

Везни

Денят ще премине леко и неусетно и няма да има кой знае какви сътресения на работното място. Това ви радва, защото имате нужда от малко повече спокойствие и почивка. Прекарайте вечерта с любимите си хора

Скорпион

Отложете решаването на сложните въпроси, за да не ги усложните още повече. Обърнете повече внимание на приятелите си, които не сте виждали отдавна. Те са винаги до вас и го заслужават. Отделете време и за половинката си.

Стрелец

Не се втурвайте точно днес да изяснявате отношенията си с някого, защото може да се получи обратен ефект и всичко да стане още по-голяма каша. Оставете се на течението и недейте да се задълбочавате в мисли, които само ви товарят.

Козирог

Днес може да възникнат сложни ситуации, но най-важното е да запазите хладнокръвие и да не бъдете много емоционални, защото така ще се оплетете още повече. Ако трябва, потърсете помощ, но не се отчайвайте и недейте да се тревожите.

Водолей

Бъдете много внимателни какво казвате и пред кого, защото има доста любопитни уши около вас. Не се включвайте в никакви клюки и стойте настрана от тайни заговори, защото накрая може да се окажете виновни и да си изпатите.

Риби

Може да се окаже, че някой ваш близък ще предаде доверието ви по един или друг начин, но не бързайте да съдите и да бъдете прекалено сурови. Простете грешката и продължете напред, за да не съжалявате някой ден за провалените отношения.

3 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...