Дневен хороскоп за четвъртък, 7 март 2019 г.
pixabay
Дневен хороскоп за четвъртък, 7 март 2019 г.
07.03.2019|09:30 Прочитания: 930

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Излезте извън зоната си на комфорт. Рискувайте! Дори да се провалите, поне ще знаете, че сте опитали. Направете го!

Телец

Денят е подходящ да бъдете лидер на група хора. Без значение дали ще са колеги, роднини или приятели. Подходящ момент за правене на планове.

Близнаци

Обърнете внимание на собствените си задачи днес. Хубаво е, че искате да помагате на колегите си, но никой няма да свърши вашата работа. 

Рак

Иска ви се да спестите малко от днешните покупки, но е по-добре да изхарчите малко повече и да сте сигурни в качеството. Ако се ограничите следващите дни, всичко ще се уравновеси.

Лъв

Днес имате нужда от комуникация с хора, излезте с приятели и се забавлявайте. Без значение, че днес не е последния работен ден, позволете си да останете будни до по-късно.

Дева

Трябва да оползотворите творческата си страна, в противен случай ще имате чувството, че денят е пропилян. Започнете артистичен проект.

Везни

Някой от обкръжението ви ще започне битка срещу вас. В никакъв случай не отстъпвайте. Негативната енергия се трупа отдавна и сега е момента да я освободите.

Скорпион

Днес ще ви се наложи да се грижите за дете, дори вие да нямате деца. Вероятно приятел ще ви помоли да гледате децата му за известно време.

Стрелец

Бъдете внимателни със споделянето днес. Силно вероятно е да ви предадат. По-добре не се доверявайте на никого днес.

Козирог

Вашата връзка е в застой. Днес е моментът да направите нещо голямо и да запалите пламъка отново. Действайте, не се чудете!

Водолей

Хубаво е да вярвате в себе си, но внимавайте да не се окаже, че си вярвате прекалено много. Отдръпнете се и помислете трезво върху нещата.

Риби 

Дайте си малко почивка от всичко, за да разберете кое е нещото, което ви тормози психически. Погрижете се за здравето си.

0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...