Как да изчистите фон дьо тен от дреха
POPSUGAR Photography / Benjamin Stone
Как да изчистите фон дьо тен от дреха
06.12.2017|13:00 Прочитания: 278

Безброй ризи биват съсипани от невинна прегръдка, която оставя голямо петно фон дьо тен. Както и много блузи се случва да бъдат случайно накапани в процеса на гримиране. Когато се случи нещо подобно, вероятно първата ви реакция е да потърсите продукт за почистване на грим, но помислете пак. Маслото, което е предназначено за кожата, може да направи положението още по-лошо. Ето как да почиствате фон дьо тена от блузи, кърпи, чаршафи и т.н.

Как да почистите фон дьо тен тип пудра:

Как да изчистите фон дьо тен от дрехаPOPSUGAR Photography / Benjamin Stone

Как да почистите течен фон дьо тен:

Как да изчистите фон дьо тен от дрехаPOPSUGAR Photography / Benjamin Stone

Обърнете се към пяната за бръснете, за да премахнете петната от фон дьо тен от яки, килими, кърпи. Също така може да използвате малко спирт, ако петното не изчезне само с пяната за бръснене. След като обработите петното, изперете дрехата в пералнята, за да се отървете напълно от него.

Ако фон дьо тена е със съдържание на масло, първо използвайте препарат за чинии, за да премахнете мазната част и след това опитайте с пяната за бръснене.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!
0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...