Правила за щастлив брак в различните държави
pixabay.com
Правила за щастлив брак в различните държави
11.09.2017|11:30 Прочитания: 212

Всеки иска връзката му да продължи колкото се може повече, а защо не и вечно. За да имате крепки и прекрасни отношения по-дълго време обаче, трябва да се трудите за това. Да, щастливата връзка е работа, целенасочени действия. Ще ви представим кои са правилата за щастлива връзка в различните държави.

Франция - Да се наслаждават на красотата

Французите са естети. Те знаят, че рутината убива една връзка, затова предпочитат да отидат на изискан ресторант, вместо да вечерят вкъщи, или да отидат в галерия, вместо да стоят и да гледат телевизия. Отношенията трябва да се обновяват и французите го знаят!

Финландия – Спокойствие

Финландците също се карат, но те предпочитат да мислят трезво и да не си правят умозаключения. Със спокойствие, търпение и разговори, те успяват да съхранят връзките си.

Индия – Не се мисли за развод

Тук са запазени моралните ценности и рядко ще видите краткотрайни бракове за по няколко години. Това е, защото индийците вярват, че щом изберат един партньор, трябва да е завинаги.

Германия – Събират се заедно на трапезата

Германците са работохолици и отдават много време на работата си, но вечер сядат със семейството си да вечерят и това крепи отношенията им.

Южна Корея – Възпитанието е водещо

Жените са възпитани, че трябва да уважават съпруга си и родителите му и затова разводите са много рядко явление.

САЩ – ценят психологическата помощ

В САЩ не е срамно да ходиш на психолог, когато имаш проблеми във връзката или в семейството. Много семейства си имат дори лични психолози, които им помагат да запазят семейната хармония.

Обединени арабски емирства (ОАЕ) – жената показва най-доброто на мъжа си

Пред хората тя ходи с бурка, но вкъщи се облича с най-хубавите дрехи и слага накити, за да зарадва мъжа си.

Мексико – Веселят се заедно

За тях е много важно да се веселят и да прекарват приятни моменти заедно, защото това сплотява връзката им.

Дания – важен е уютът

Дом, изпълнен с топлина, хармония, уют, щастие, миришещ на курабийки и сладкиши.. това е синоним на прекрасни отношения за датчаните.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...