5 начина да спрете да се карате с партньора си
pixabay.com
5 начина да спрете да се карате с партньора си
19.05.2017|15:00 Прочитания: 40

Караниците са неминуеми, когато има любов. Това е така, защото просто човекът отсреща не ти е безразличен и не можеш да се отнесеш радушно към някои неща. Ако искате яростните диспути да намалеят или дори да спрат, ето няколко съвета.

Бройте до 10

Да, този изтъркан метод работи! Просто помислете за последиците от скандала и сами ще се откажете от намерението си да кажете нещо неприятно на партньора си.

Кажете Стоп

Покажете на партньора си, че нямате желание да навлизате в спорове. По-добре го гушнете и мълчаливо постойте в романтична омая.

Не се стремете да бъдете победители в спора винаги

В повечето случаи караниците са задвижвани от егото на човека. Преодолейте го. Трябва да прецените дали любовта или егото са по-важни?

Не правете спор от нищото

Не взимайте всяка казана дума насериозно и като потенциална възможност за пиперлив скандал.

Избягвайте скандали на публични места

Дори и да сте ядосани на партньора си, помислете колко грозно е да си викате пред хората. Като нищо, докато останете насаме, да сте забравили за какво сте щели да му се скарате.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

5 3
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...