5 неща, които могат да те подлудят в зодия Близнаци
pixabay.com
5 неща, които могат да те подлудят в зодия Близнаци
12.09.2017|11:30 Прочитания: 3672

Казват за зодия Близнаци, че са най-малко двама човека, но всъщност аз мисля, че са доста повече. Те са толкова одухотворени и прескачат от тема на тема и от настроение в друго, че имаш чувството, че около теб има цяла тълпа, която се бута и няма търпение да каже нещо. А, да, говоренето е любимо на Близнаците, защото те винаги имат какво да кажат, винаги знаят нещо, което ние не и винаги могат да ни дадат съвет. Ето кои са нещата, които подлудяват другите.

Не млъкват

Да, те наистина не млъкват. Ако видите представител на зодия Близнаци, който мълчи, то вероятно или е болен, или обмисля каква реч да ви дръпне. Само им подайте някаква тема и могат да разискват до безкрай. Няма тема, по която да не са компетентни, да не са чели много и да нямат какво да ви кажат. Просто не съществува такава. А ако случайно е нещо, което чуват за първи път, ще ви питат толкова много неща, че и самите вие ще се объркате.

Закъсняват много за срещи (Или не идват изобщо)

Да, тези хора губят представа за време и пространство. Могат да ви кажат, че ще дойдат за среща в 18, не отивайте по-рано от 19:30, ако не искате да стоите сами. 

Те са много директни

И обиждат доста хората по този начин и го правят напълно несъзнателно. Просто са откровени като Стрелеца и затова не се усещат, че някои неща не бива да ги казват, ако не искат другите да ги намразят.

Те са непостоянни

Захващат се с едно, след това с друго, после още с нещо.. Лошото е, че не се задълбочават в нито едно от тези неща и всичките ги оставя наполовина свършени. Ако сте им шефове, няма как да не ядосат.

Разсеяни са

Близнаците са въздушен знак и затова се реят из въздуха, понякога толкова много, че е трудно човек да ги приземи. Ето защо са доста разсеяни и забравят доста неща. Но това не е заради слабата им памет, напротив, имат отлична памет, просто мислят за много неща.. а и имат толкова много мечти!

Близнаците са страхотни хора, само трябва да свикнете с тяхната причудливост и странности.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

13 4
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...