6 неща, които да спрете да правите, ако искате щастливи и здрави отношения
pixabay
6 неща, които да спрете да правите, ако искате щастливи и здрави отношения
11.10.2017|09:00 Прочитания: 247

Ако искате да имате щастлива и прекрасна връзка, трябва да спрете да правите определени неща! Ето част от тях.

Да спрете да казвате Не повече от Да

Като например: Сами сте, но не искате да бъдете с кого да е, затова отказвате да отидете дори на среща. Но докато правите това, няма шанс да срещнете правилния човек, нали? Затова започнете да казвате повече Да на отворилите се възможности.

Да спрете да мислите толкова за бъдещето

Позволете си да живеете тук и сега, да спрете да се притеснявате за това какво ще се случи в бъдеще, дали това е вашият човек и т.н. Изживейте момента и не му мислете толкова! Каквото има да се случи, ще се случи!

Спрете да играете игри

Мъж не се печели като не му се вдига телефона, не му се отговаря на съобщенията или го караш да чака много. Това го правят недораслите жени. Ако искате сериозна и стабилна връзка, покажете, че може да ви се вярва.

Спрете да използвате секса като оръжие

Да, един хубав секс, примесен с чувства, може да бъде добро начало на една връзка, но може да бъде и провалът й. Правете секс, не само заради удоволствието, но и когато наистина изпитвате нещо към човека отсреща.

Не слушайте прекалено много другите

Спрете да питате вашите приятели как да постъпите в дадена ситуация с гаджето ви. Попитайте сърцето си и се вслушайте в отговора!

Спрете да си мислите, че да си сам е ужасно

Да си сам може да бъде и нещо хубаво, зависи от кой ъгъл го погледнеш. Не бъдете с някого, само за да не сте сами. Само така има шанс правилният човек да се появи!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...