6 причини, поради които много интелигентни жени са сами!
pixabay
6 причини, поради които много интелигентни жени са сами!
20.04.2017|15:00 Прочитания: 157

Всеки познава поне по една такава жена - умна, възпитана, образована, с класа, с възпитание, обличаща се елегантно и много красива... и въпреки това сама! Да се чудиш как досега някой не я е нападнал. Е, със сигурност е имала много кандидати. Може би не им се е получило, именно защото е прекалено интелигентна. Този тип жени знаят какво притежават, знаят кои са и за какво се борят и не се задоволяват с кого да е, само и само да не са сами. Ето причините, поради които много умни и красиви жени остават сами в наши дни!

Те са си самодостатъчни

Те са осъзнали, че никой друг не може да ги направи щастливи и обичани, освен самите тях. Затова нямат нужда от някой, с който да излизат на срещи, да се целуват и прегръщат, за да се почувстват щастливи.

Те знаят какво искат

Те имат план как да се случат нещата и ако някой мъж не се вписва в него, то мъжът просто опада.

Те нямат нужда от половинка

Защото са пълни и без мита за половинката. Те не вярват в това, че ти трябва още някой, за да бъдете едно цяло. Те се чувстват цели и сами!

Те са толкова заети, че нямат време за мъже

Да, наистина съществуват жени, които имат толкова много задачи и работа, постоянно са нанякъде и имат редица ангажименти, че им липсва само мъж.

Мъжете се плашат от тях

За да стоиш до жена, която знае какво иска от живота, знае как да го постигне, умна и красива е, то трябва да си силен и здраво стъпил на земята мъж. А като че ли останаха малко такива.

Те не понасят рутината

Интелигентите жени постоянно търсят промяна и начин да еволюират, а ако партньорът им ги дърпа надолу, то той просто изчезва от техния хоризонт. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

12 1
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...