7 неща, които мъжете никога няма да проумеят за цикъла ни
21.04.2017|11:00 Прочитания: 87

Мъжете знаят, че всяка жена има една седмица от месеца, в която не могат да спят с нея, могат само д я целуват и да търпят променливото й настроение. Дали, обаче, могат да си обяснят какво точно се случва с нашия организъм през този период. По-скоро имат някакви догадки, но не и обяснение какво точно се случва. Ето кои са нещата, за които те винаги ще се чудят.

Те не знаят колко кръв губим по време на цикъл

Повечето от тях си представят, че от нас се изливат литри кръв всеки месец и се чудят как ли още сме живи. Реално ние губим между 50 и 100 мл. месечно.

Боли ме стомаха, защото съм в цикъл...

Когато чуят това, мъжете започват да се питат дали тази болка в стомаха по време на този период е по-различна от онази болка в стомаха, която се появи преди 2 седмици. Нима има разлика в болките в стомаха и какво точно значи, че болката е породена от цикъла?

Как си избираме тампони

Първо, те не проумяват как може да си пъхаме това тясно нещо и да укротяваме с него онзи митичен и страшен месечен цикъл. И второ - има толкова много размери -как точно нацелваме нашия размер?!

Кой е измислил тези менструални чашки?

Мъжете са логични същества. От гледна точка на логиката менструалните чашки им изглеждат лишени от гравитация, следователно се чудят как биха ни помогнали и как кръвта не се разлива по нас...

Как разбираме, че цикълът свършва

Мъжете не вярват много лесно на всичко. Затова се чудят как жените са сигурни, че месечният им цикъл е свършил.

Дали носим бельо, нацапано от кръв?

Съзнанието им дори не смее да си представи, че сте имали петно от кръв на бикините си и след това ги обувате...

И какво по-точно е това предменструален синдром?

Не стига, че цяла седмица сме в кръв и лошо настроение, ами седмица преди това им се иска да ни убият...

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...