9 неща, които ще направят живота ти по-лесен
14.06.2018|11:00 Прочитания: 1070

Приоритизирай задълженията и предпочитанията си. Не можеш да бъдеш навсякъде и да зарадваш всички.

Грижи се за себе си и за нуждите си. Не чакай някого да те заведе на любимо място или да ти подари нещо дълго желано, вместо това се погрижи сама да изпълниш тези свои желания.

Не използвай социалните мрежи прекалено често. Създай си навика да не използваш телефона си един час преди да заспиш и един час след като се събудиш.

Прекарвай повече време сред природата. Ще се чувстваш презаредена с нови сили, след разходка в парка или гората.

Създай си сутрешни навици. Сутрешната рутина вкарва ред в деня ти и ще го направи по-организиран.

Мотивирайте се. Чети книга, гледай филм или намери цитати, които ще ви вдъхновят да следвате целите си.

Движение и медитация. Ежедневните упражнения ще променят напълно начина, по който се чувстваш, а медитацията ще те направи по-спокойна.

Казвайте "не" когато трябва. Научи се да отказваш на хората или на нещата, които не искаш да правиш. Помни, че това е твое право, за което никой не може да те съди.

Отдалечи се от хората, които не ти влияят добре. Време е да прецениш дали всички приятелства, които имаш са истински или някои хора предпочитат да са около теб само поради определена причина. Сложи границата между приятели и познати.

4 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...