Вълнуващ моден проект с Диляна Попова
Вълнуващ моден проект с Диляна Попова
14.12.2018|16:00 Прочитания: 1090

Един от най-успешните български модели Диляна Попова се завърна към своята страст - модата. Tози път отново в амплоато на дизайнер, заедно с един от най-близките си приятели Росен Георгиев. Снощи те представиха част от новата колекция на бранда Ross by Ross в сърцето на София, в Художествената галерия на ул. Оборище.

Вълнуващ моден проект с Диляна Попова

Най-актуалната локация за култура и изкуство посрещна личности от света на бизнеса и дипломатическите среди. Те изненадаха гостите с нестандартно решение - дрехите от модната колекция бяха представени като експонати, които могат да бъдат разгледани отблизо и за по-дълго време - предимство, липсващо при стандартния моден подиум.

Основните дизайни от колекцията са на креативиния Росен Георгиев, познат и като създател на няколко успешни морски ресторанта и най-любими пекарни в столицата. Пред своите гости, Росен с кратко, но емоционално слово  благодари на Диляна за подкрепата и вдъхновението, с които тя му е помогнала за създаването на част от моделите. За новото си амплоа, той сподели, че е дългогодишна мечта, като и в този случай за предприемача е бил важен всеки един детайл - висококачествените платове са внос от Италия, като принтовете също са дизайнерски. Линията е вдъхновена от класиците - YSL, Dior, Channel, като основната цел на колекцията е да представи модата като начин на живот и да предложи високо качество на дамите, които следят световните тенденции.

Вълнуващ моден проект с Диляна Попова

0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...