Как да носим различните видове шалове?
02.11.2018|16:00 Прочитания: 1549

Сезонът на топлите шаловете във всичките им разновидности е официално открит. Топлите шалове тип одеяло са най-актуални през последните няколко есенно-зимни сезони. Разбира се, вълнените шалове също са предпочитани от много дами и не излизат извън класацията "любими дрехи за студените месеци".

Понякога на нас ни се случва да се чудим дали шала отива на днешната ни визия? И точно тук възниква въпроса как би трябвало да стои шала и дали сме го сложили по най-добрия начин, така, че тоалета да изглежда цялостен и завършен. Истината е, че за всеки тип дреха има подходящ шал и правилен начин, по който да го сложим, за да стои най-добре.

Имаме няколко любими интересни начина, по които можете да носите шаловете си, които искаме да споделим с вас:

Как да носим различните видове шалове?Pinterest

Превърнете шала-одеяло в елегантно палто

Съчетайте обемните шалове с кола в талията, за да получите силует подобен на елегантно палто. Така можете да носите шала си по малко по-нетипичен и интересен начин, като го съчетаете например с високи ботуши и пуловер. За есенните дни тази комбинация е идеална, тъй като ще осигури необходимия комфорт и мултифункционалност на тоалета. 

Как да носим различните видове шалове?Pinterest

Небрежна уикенд визия

Ако се чудите как да завършите тоалета си за уикенда, ние имаме идея - просто си наметнете големи си пухкав шал. Ще отива на по-спортен вид, ще е подходящ за разходка в планината или в града. Лесно можете да го свалите, ако есенното слънце ви стопли повече или да се загърнете, за да се предпазите от студения вятър.

Идеи как да носим различни материи шалове:

Как да носим различните видове шалове?Pinterest

Съобразете какъв тип слагате според връхната си дреха. Например ако носите вталено палто можете да се спрете на по-обемен шал, който да омотаете около себе си по стандартния назин. Както и обратното - ако палтото, което носите е по-обемно се спрете на по-тънък шал и оставете краищата му да падат свободно от двете страни. 

Съобразете шала си с другите аксесоари - шапка, ръкавици, обуски и чанта. Помислите да ли тези аксесоари са подходящи за повода, за който искате да ги използвате.

Как да носим различните видове шалове?Pinterest

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...