Лесни трикове как да изглеждаме винаги стилни?
16.04.2018|14:00 Прочитания: 4110

Искате да изглеждате винаги добре, но нямате време да прекарвате часове в търсене на най-стилния тоалет? Това не е необходимо, ако знаете как да използвате няколко хитрини, които ще карат хората да се обръщат след вас.

Всички сме се питали "Какво да облека за срещата?" или сме си казвали "Няма какво да облека". Ситуация, с която вероятно всяка жена се е сблъсквала. Лесно решение на този проблем е да изберете любимата дреха, която ви се носи точно в този ден и да съобразите всичко с нея. Например любимата си пола или любимата си тениска. Така ще се чувствате страхотно за повода и ще изглеждате така.

Лесни трикове как да изглеждаме винаги стилни?Pinterest

Често се налага да се обличаме така, че да изглеждаме добре от сутринта, през обяда и деня на работа до вечерта на някой изискан коктейл. Доверете се на спортно-елегантен тоалет и равни обувки, вземе и един чифт токчета, които да сложите вечерта преди събитието и така ще имате съвършена визия, подходяща за всяка част от деня ви.

Лесни трикове как да изглеждаме винаги стилни?Pinterest

Използвайте аксесоарите, които имате. Не е необходимо да носите само скъпи бижута, понякога и обикновени аксесоари могат да придадат стил и изразителност на тоалета. Сложете няколко гривни, обеци и гердан, независимо дали сте с къси панталони потник или с елегантна рокля. Очилата също са аксесоар, който винаги е на мода. Бъдете смели и експериментирайте!

Лесни трикове как да изглеждаме винаги стилни?Pinterest

Обличайте се в монохромни цветове. Лесно е, вземете черни дънки, с черна блуза и черен топ. Важно е всичко да бъде в една цветова гама. Можете да използвате сивите и бежови цветови палитри за монохромна визия, с която несъмнено ще накарате хората да се обърнат след вас.

1 1
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...