Модни съвети - малки трикове за перфектен външен вид
03.11.2018|12:30 Прочитания: 1787

Дори да нямаме перфектната и мечтана фигура може да направим така, че да изглежда, че имаме идеалните пропорции. Всичко зависи от това как съчетаваме дрехите си, с какви аксесоари ги комбинираме, дали носим блузите си загащени или разгащени, дали разкопчаваме ризите си и всички избори, които правим по отношение на облеклото си. Въпросът е да избираме нещата, които са подходящи за формата на нашето тяло, които подчертават силните ни страни и прикриват несъвършенствата във фигурата ни.

Споделяме с вас някои трикове, с помощта на които може да постигнете по-добра визия:

Модни съвети - малки трикове за перфектен външен видPinterest

Когато носим широки рокли изглеждаме оптично по-едри. Ако талията ни е широка е добре да се придържаме към този вариант, но ако имаме тънка талия, която да подчертаем трябва да се възползваме от това предимство. Добре е да се придържаме към това правило, особено когато говорим за елегантно облекло или бизнес облекло. За по-изискан повод изберете задължително малка чанта, ако сте на коктейл няма да има къде да оставите голямата дамска чанта и няма да се чувствате комфортно.

Модни съвети - малки трикове за перфектен външен видPinterest

Отървете се от тесните си дрехи. Ще изглеждате по-едри винаги когато носите тесни блузи, ризи и панталони. Много по-изискано е когато дрехата е точно по размер или малко по-свободна по тялото, особено когато говорим за ризи. Дори да е малко по-свободна, загащената риза винаги ще стои много елегантно.

Модни съвети - малки трикове за перфектен външен видPinterest

Аксесоарите също имат голяма отговорност за цялостния вид на тоалета. Когато сме се спрели на по-широки и обемни дрехи е добре да се доверим на клъч или мака чанта през рамо. Те придават лекота на визията и й придават по-завършен вид. 

Модни съвети - малки трикове за перфектен външен видPinterest

Има една малка тайна, която искаме да споделим с вас, с която краката винаги изглеждат още по-дълги. Подгънете пуловера си или го загащете, за да създадете тази оптична илюзия. Според нас всяка дреха стои по-стилно, когато е прибрана в панталона или дънките, опитайте и вие и ще се убедите колко по-добри са резултатите.

Модни съвети - малки трикове за перфектен външен видPinterest

Новата класика при дънките са подвитите крачоли. Когато обуем боти до глезена или обувки, в които се налага да приберем дънките или панталоните си по-добре е да ги подвием. Освен, че е много по-удобно, изглежда много по-добре.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

4 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...