Най-странните модни комбинации
30.10.2018|14:00 Прочитания: 1124

В света на модата вече всичко е позволено, но сякаш все още има някои по-странни комбинации, за които не сме сигурни дали ще харесаме или няма да можем да погледнем повече. Например, бихте ли съчетали перлено бюстие с елегантно класическо сако? Вероятно звучи като лоша идея, но когато погледнем на практика резултата не е толкова лош и притеснителен.

В света на модата, често се изненадваме от самите себе си когато видим съчетание, за което винаги сме били сигурни, че няма да харесаме, но в същото време осъзнаваме, че може би не е лоша идея да смесим различното и може дори резултатът да ни изненада и да преобърне представите ни за красота.

Най-странните модни комбинацииPinterest

Натрупването на различни пластове и обеми в модните стилове вече не е нещо ново, но винаги може да се получи изненадващ резултат. Широките сака и оувърсайз палта ( модели, които целенасочено са поне един размер по-големи от нашия) са съчетани с пола на ресни и лазени ботуши на ток до коляното, а един от най-актуалните модели колани завършва тоалета. Супер освободена и пънкарска визия, която носи младежко усещане и е много впечатляваща в градски условия или като идея за стайлинг.

Най-странните модни комбинацииPinterest

Спортното и елегантното отдавна са с размита граница и сякаш вече е редно да съчетаем кецовете с елегантен панталон или пола, както и спортното горнище с качулка да се включи в елегантния тоалет. А червеното и розово в комбинация от табу се превръщат в новата класика, която придава стил.

Най-странните модни комбинацииPinterest

Напоследък се превърна актуално да се смесват различни елементи от дрехите като част от други. В случая са добавени части от пола, които правят обикновеното съчетание на дънки и тениска в интересен тоалет. 

Най-странните модни комбинацииPinterest

0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...