Рокли като от приказките
19.03.2018|12:09 Прочитания: 2450

Всяко момиче е мечтало да бъде облечено като принцеса от приказките. Да бъде с роклята на Пепеляшка или с тази на Снежанка, да се почувства като главна героиня от приказките.

Нефи Гарсия сбъдва тази мечта за стотици малки момиченца и техните майки. Филипинският дизайнер се мести в Америка и започва да създава не просто рокли, а истинска магия.

Научава занаята от семейството си във Филипините. Интересът му към геометрията допринася за създаването на тези изумителни трансформации, които постига - превръщането на една обикновена рокля, в рокля на принцеса, само с помощта на копчета или обръщане на плата.

Рокли като от приказкитеinstagram/designerdaddy_

Интересът на Гарсия към дизайна идва още от ранна детска възраст, когато създава ръчно ушита дреха за братовчедка си. До тогава за него дизайнът бил само хоби, но когато се жени преоткрива себе си.

Нефи създава сватбения тоалет на жена си, след това шие дрешка за дъщеря си, която била едва на четири, за посещението им на Дисниленд. Роклята на малкото момиче била вдъхновена от Пепеляшка. Така се ражда идеята за създаване на магическите дрехи от приказките.

Рокли като от приказкитеinstagram/designerdaddy_

Нефи Гарсия става популярен като "дизайнерът татко" и радва деца и родители от цял свят, както и огромна аудитория, която гледа приказните клипчета на роклите, които оживяват пред очите им и се превръщат в нещо магическо.

8 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...