Шестото издание на Sofia Fashion Week – мода от световна величина
Фото: © Костадин Кръстев – Коко
Шестото издание на Sofia Fashion Week – мода от световна величина
26.03.2018|11:00 Прочитания: 2910

Български и чуждестранни модни брандове и дизайнери представят актуални колекции на седмицата на модата в София.

 

Шестото издание на седмицата на модата в София започва на 27 март и в продължение на четири вечери ще представи над 36 модни бранда. Събитието ще се проведе в  зала ЕФЕ на хотел "Маринела",  където почитателите на модата ще видят най-актуалните модели и тенденции за пролет-лято 2018 г. 

Връзката между мода и ентъртеймънт, ще е силно застъпенa в настоящото издание по модел на световните модни седмици. Отделните ревюта на сцената на SOFIA FASHION WEEK 2018 ще бъдат подкрепени с изпълненията на известни изпълнители, като Pavell & Venci Venc', Гери Никол и 100 кила.

 

Шестото издание на Sofia Fashion Week – мода от световна величина Иван Донев, Христо Чучев, Евгения Живкова, проф. Любомир Стойков, Калина Паскалева, Бойко Манев, Мария Бонева, Анелия Петкова и Силвия Симова (от ляво на дясно).

 

На официалната пресконференция Мария Бонева, съорганизатор и официален медиен партньор от Code Fashion TV, съобщи че специално за седмицата на модата Весела Бонева и Светлин Къслев са написали новото си парче Supper Model, с което ще открият модните вечери и по време на ревютата ще снимат клип към песента.

Председателят на Академията за мода проф. Любомир Стойков представи дизайнерите, които ще открият отделните вечери: Евгения Живкова – дизайнер на модна къща "Жени стил" и трикратен носител на "Златна игла" на Академията за мода, Христо Чучев – носител на "Златна игла" 2018 за булчинска мода, Иван Донев – дизайнер на годината  за 2018-та, както и Анелия Петкова – собственик на Bridal Fashion – официален представител и агент за България на марките: Pronovias, My Lady, Enzoani, Badgley&Mischka, Sherri Hill, "Модека" и ROCCCOBAROCCO.

 

Шестото издание на Sofia Fashion Week – мода от световна величина Далия Миланова с тоалет от проекта „Добротворчество“.

Калина Паскалева представи проекта "Добротворчество", които подпомага деца лишени от родителска грижа, домове за възрастни и пострадали от бедствия хора. Той се осъществява от Професионална гимназия по фризьорство и козметика "Княгиня Евдокия”, гр. София и в него участват ученици на възраст между 14 и 18 години от клубовете по фризьорство и козметика. Стилът и красотата са мотото на училището, затова учениците изработват от рециклирана хартия красиви бижута, костюми, аксесоари, маски, цветя и картички. В първата вечер на 27-ми март четири деца от училището ще представят свои проекти – един от тях беше показан днес на пресконференцията от Далия Миланова, ученичка от гимназията.  

 

Шестото издание на Sofia Fashion Week – мода от световна величина Иван Донев с манекенът, който представи роклята MIA

 

Красивите момичета на Visages Model Group и Inter Models ще дефилират в уникално декорираната зала от Events Decor Diamanti, NV flawers и Милена официалния декоратор на хотел Маринела. 

 

Шестото издание на Sofia Fashion Week – мода от световна величина Христо Чучев с манекените, които представиха негови булчински рокли

 

Всеки ден от 16:00 до 18:00 часа ще има работен брънч, по време на който всеки може да си направи среща с  дизайнера, които най-много го е впечатлил. 

 

Шестото издание на Sofia Fashion Week – мода от световна величина Анелия Петкова с манекенка, която представи рокля на Bridal Fashion.

Очаквайте скоро интересни интервюта с някои от дизайнерите и моделите, които ще вземат участие в модната седмица. С тях ще надникнем в света на дизайна, тенденциите и успеха от близо.

 снимки: © Хайлайф
4 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...