Шик модни комбинации за перфектна визия
05.06.2018|13:00 Прочитания: 2456

Ако се чудите какво да облечете или как да комбинирате дрехите с обувките и аксесоарите си, значи сте на правилното място, за да получите малко вдъхновение. Независимо от фигурата и времето навън, важното е да се чувствате добре в дрехите си.

Ако искате да изглеждате елегантни, но предпочитате тъмните цветове, съчетайте широк летен панталон с изчистен топ. Сложете висок ток, очила и малка чантичка, за да бъдете още по-представителни. Шик модни комбинации за перфектна визияPinterest

За вечеря с приятели изберете нещо по-непретенциозно като добрите стари дънки, които са фаворит на повечето от нас. Комбинирайте денима с кафяво, стои страхотно и изпъква добре, а за топ се доверете на дреха в по-светъл цвят като бяло, бежово, бебешко синьо и розово.

Шик модни комбинации за перфектна визияPinterest

За разходка в града изберете нещо удобно като късите панталони. Допълнете тоалета си с потник или тениска, а отгоре наметнете сако, тънка жилетка или риза с цветен летен десен. Ако искате да сте по-елегантни сложете висок ток в цвят, който изпъква като червено или жълто, а ако ви предстои много ходене се спрете на равни обувки. 

Шик модни комбинации за перфектна визияPinterest

Развихрете стила си и се забавлявайте, така винаги ще изглежадате страхотно!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 1
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...