5 вида поли подходящи за пролетта
01.06.2018|11:00 Прочитания: 2125

Полите са наш верен приятел през пролетта. Има идеална пола за всеки повод, подходяща дължина за всеки сезон и правилен начин как да съчетаем различни дрехи с тях. Ето нашите пет пролетни звезди

1. Плисирана пола

Плисираните поли с дължина под коляното са супер предложение за пролетта. Има ги в различни цветове и според това могат да бъдат по-спортни или по-елегантни. Съчетайте ги с тениска и сако и са идеални за бизнес среща или пък сложете дънково яке за среща с приятелки.

5 вида поли подходящи за пролеттаPinterest

2. Дънкова пола

Нейно величество дънковата пола е сред нашите фаворити за пролетен аутфит. Денима отива много в съчетание с бяло и кафяво, но с какъвто и цвят да го съчетаете, с него е невъзможно да сбъркате. Дънковите поли не са сред най-елегантните облекла, но са страхотни за разходка в града с приятели.

5 вида поли подходящи за пролеттаPinterest

3. Дълга пола

Дългите поли от леки материи са супер избор за пролетното време. Ако ви предстои дълъг ден, който започва от ранните часове на деня, спрете се на дългата пола. Сутринта ще ви бъде приятно и няма да усетите сутрешния студ, а на обяд, когато вече е топло, отново ще се чувствате добре с нея.

5 вида поли подходящи за пролеттаPinterest

4. Къса пола с висока талия

Ако имате възможност да разчупите външния си вид с малко по-кежуал визия, спрете се на къса пола с висока талия. Ще направи краката ви супер дълги, а и са много удобни. Изберете я в светъл цвят, който лесно можете да съчетавате.

5 вида поли подходящи за пролеттаPinterest

5. Пола на пластове

Полите от пластове тюл са много елегантни и нежни. Същевременно съчетани с кецове могат да се превърнат в идеално спортно облекло. Лесно се комбинират и са много женствени. Те са перфектен избор за пролетта.

5 вида поли подходящи за пролеттаPinterest

0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...