9 модни грешки, които могат да развалят всяко лятно облекло
pixabay
9 модни грешки, които могат да развалят всяко лятно облекло
29.05.2018|11:00 Прочитания: 2100

Изглежда, че е много лесно да излезем навън през лятото, носейки нещо светло. Топлите месеци ни позволяват да изглеждаме страхотно с много малко усилия. Най-важното нещо е да не се правят малки, но популярни грешки, които могат да разрушат дори най-добре обмислената визия.

Събрахме 9 от най-популярните грешки, които правим при избора на дрехи, които трябва да се избягват през летните дни.

1. Прозрачни дрехи

Прозрачните дрехи изглеждат добре само на плажа и възможно най-далеч от офиса. Единственото изключение би могло да бъде прозрачната блуза и красив сутиен с изящни панталони или пола, за вечерна визия. 

2. Бельо

Тениски, бели ризи, гол гръб и светли дънки изискват много трудно забележимо бельо. Идеалният вариант е безшевно бельо в телесен цвят. Най-важното е да намерите подходящия тип сутиен, така че да не се вижда под дрехите ви. И да, силиконовите ленти са грозни.

3. Обувки

Ако не отивате на плажа, трябва да забравите за любимите си джапанки и същото важи и за ботушите. Ако вашето офис облекло позволява, можете да носите кожени сандали, мокасини, или еспадрили.

И най-важното правило: отворените обувки се носят само с перфектен педикюр. Няма друга опция.

4. Чорапогащи

Чорапогащите са главоболие за всеки, който работи в офис. Но строго официалните костюми често изискват слагането на чорапогащи. Тези, които работят на места без изисквания за облеклото, трябва да забравят за чорапогащите при топло време. Летните рокли и сандали с чорапогащи са неподходящи и изглеждат ужасно.
5. Голямо деколте и къса пола
Без значение колко е горещо, трябва да помните, че може или да имате голямо деколте или къса пола. Д