Къде ДА почиваме в България?
19.06.2018|12:00 Прочитания: 2461

Кои курорти и комплекси са чисти и приятни за почивка на българското черноморие? И къде почивката ни ще бъде придружена от приятно обслужване, зони за разходка със зеленина и отлични условия, както в хубавите чуждестранни курорти? Ето нашите предложения и критерии според, които да направите своят избор:

Курорти със световен сертификат "Син флаг"

Елените и още няколко български плажа са отличени със световния сертификат "Син флаг", който гарантира качеството и чистотата на морската вода и плажа. Ако търсите спокойствие, добри локации със зеленина, спокоен и чист плаж, то Елените предлагат комбинация от всичко това.

Къде ДА почиваме в България?http://victoriagroup.bg/royal-castle-design-spa-elenite/?lang=en

На плажът на затвореният комплекс можете да видите делфини, които често плуват в плитките части на брега и пасажи рибки, до които да плувате спокойно. Курортът е идеален за семейни почивки, където можете да се разходите с децата си в обособени зони.

Комплексът разполага със спа център, аквапарк, фитнес, заведения, добро обслужване и е прекрасно място да избягате от реалността. А въздухът е чист благодарение на комбинацията от планина и море, особено подходящ за хора с дихателни проблеми.

Къде ДА почиваме в България?http://victoriagroup.bg/royal-castle-design-spa-elenite/?lang=en

Созопол

Спокойният плаж на Хасиенда бийч е покрит с дюни и неподправен бохемски чар. Ако искате да си починете далеч от шума, на спокойствие сред зеленина, широка плажна ивица  и чиста вода, то това е вашето място. Южното черноморие е предпочитано от голяма част от туристите, заради спокойните плажове на "Златна Рибка" и "Каваци".

Къде ДА почиваме в България?http://victoriagroup.bg/hacienda-beach/

Какво по-хубаво от това да се събудите на брега на морето, да погледнете към вълните и да чувате шума на вятъра? Именно тук се крие магията на лятото, което всички така дълго чакаме.

Ако търсите по-динамична почивка, място където да отидете с приятели за няколко парти дни, то дестинацията определено е Слънчев бряг. В изобилието от заведения, клубове и събития ще намерите нещо подходящо за всеки вкус.

Къде ДА почиваме в България?http://victoriagroup.bg/chaika-beach-resort/?lang=en

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

4 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...