5 евтини дестинации за перфектната почивка
16.04.2018|13:00 Прочитания: 2945

Обичте да пътувате и търсите нови идеи за бъдещи интересни дестинации, но все пак на разумна цена. Отрихме няколко страхотни места, на които можете да отидете на добри цени и сме щастливи да ги споделим с вас.

Република Южна Африка, Кейптаун

Южна Африка предлага страхотни плажове, сафари, вино и уникално съчетани между европейски и африканска култура. Може би е малко по-далечна, но щом сте там ще можете да използвате парите си за много неща.

5 евтини дестинации за перфектната почивкаPinterest

Полша

Полша предлага страхотен нощен живот, малки красиви градчета, живописни замъци и впечатляваща архитектура на достъпни цени.

5 евтини дестинации за перфектната почивкаPinterest

Индия

Можете да се докоснете до Хималаите, а храната е различна и една от най-вкусните екзотични кухни в цял свят. Освен всичко друго храната е веган. Има прекрасни градове, които си заслужава да посетите, като например Мумбай. Независимо къде отивате, можете да пътувате в Индия един месец на цената на една седмица в Европа.

5 евтини дестинации за перфектната почивкаPinterest

Мексико, Мексико сити

Потопете се в мексиканската култура, улици пълни с красиви графити и прекрасна храна. Можете да се насладите на морска храна, да пиете домашна бира и вино.

5 евтини дестинации за перфектната почивкаPinterest

Унгария, Будапеща

Унгарската столица е една от най-подходящите дестинации за почивка. Разполага с множество минерални басейни, в които можете да разпускате цял ден, а след това да посетите някой бар и всичко това на цената от по-малко от 35 евро.

1 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...