Ариана Гранде с нов сингъл и нова прическа
instagram/chrisappleton1
Ариана Гранде с нов сингъл и нова прическа
19.04.2018|12:00 Прочитания: 2632

Певицата и писател на песни Ариана Гранде скоро ще зарадва феновете си с нов сингъл. Тя пуска новото си парче този петък - 20-ти април. 24-годишната певица не беше публикувала нищо в своя Инстаграм профил от месеци, но новото й произведение промени това. Тя загатна за представящото събитие, като издаде името на парчето - "No Tears Left to Cry."  

Ариана Гранде с нов сингъл и нова прическаinstagram/chrisappleton1

Това обаче не е единствената изненада, която Ариана ни е подготвила. Сякаш новините около музикалния проект не са достатъчни за нея и тя иска да ни изненада с още нещо - своята визия. Ариана е направила драстична промяна с цвета на косата си, за която всички не спират да говорят. Авторът на новия стил на Гранде е Крис Апълтън, който се грижи за перфектните визии на Ким Кардашиан и Дженифър Лопез. Стилната й прическа представлява небрежен висок кок, с три малки плитки, в които са вплетени перли. Тази визия е класика и иновация и е голяма промяна в начина, по който сме свикнали да виждаме косата на Ари, наполовина вързана.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...