Бионсе на звездният фестивал Коачела!
18.04.2018|11:00 Прочитания: 1788

Коачела е годишен музикален фестивал, който се провежда в пустинята на Колорадо, щата Калифорния. Събитието привлича всяка публична личност, а тоалетите на известните винаги са подбрани специално за повода и всички чакат с нетърпение да разберат каква интересна визия са подготвили за тази години любимците им.

Коачела дава поле за изява на музиканти и групи от всякакви жанрове - рок, поп, рап и всички, за които се сещате.Това е най-посещавани и най-доходоносния фестивал, провеждан в Америка.

Бионсе на звездният фестивал Коачела!Pinterest

Таз годишното издание вече започнаа, а всички говорят за представянето на Бионсе, което за пореден път беше паметно, дори описвано от много като исторически момент за фестивала. Освен с репертоара и танците си, талантливата певица привлече вниманието към представянето си и с реч, насочена към историята и постиженията  на САЩ по отношение на човешките права и толерантността.

Освен популярните изпълнители, почти няма модел, блогър или популярна личност, която да не е в публиката на Коачела. Продължаваме да следим интересните новини и да споделяме тайните от пустинята на известните от фестивала Коачела.

0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...