Гуинет Полтроу и Брад Фалчък са сгодени
Instagram/gwynethpaltrow
Гуинет Полтроу и Брад Фалчък са сгодени
09.01.2018|13:00 Прочитания: 788
Гуинет и Брад потвърдиха, като разпространиха съобщение, в което обявиха годежа си.
Въпреки че се носят слухове от повече от година, че двойката се е сгодила, едва сега двамата потвърдиха, че това е факт.
Гуинет Полтроу и Брад Фалчък са сгодениInstagram/gwynethpaltrow
Те разпространиха официално съобщение, в което се казва: "Чувстваме се изключително щастливи, че достигнахме заедно този момент в нашия живот, в който нашите колективни успехи и провали могат да служат за изграждането на една здрава и щастлива връзка."

Освен това Гуинет пусна снимка в профила си в Инстаграм, на която тя и Брад са прегърнати, а като коментар е сложила емотикон пръстен.
Гуинет Полтроу и Брад Фалчък са сгодениInstagram/gwynethpaltrow

Полтроу и Фалчък са заедно от 2014 г., малко след като тя се раздели със съпруга си - Крис Мартин от Coldplay. Двамата се разведоха официално през 2015 г. Те имат две деца - дъщеря Епъл и син Моузес. Брад също има две деца от брака си Сюзън Бикиник - Изабела и Броуди.

Първите слухове за техния годеж датират от края на 2016 г., когато Гуинет представила Брад като свой годеник на парти. През ноември 2017 г. отново плъзнаха слухове, че двамата са се сгодили, но потвърждението дойде едва сега.
Станете част от Jenite.bg във Facebook!
0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...