Джена Дюън споделя трика, който помага на дъщеря й да спи по 11 часа на нощ
Facebook/Jenna Dewan Tatum
Джена Дюън споделя трика, който помага на дъщеря й да спи по 11 часа на нощ
14.09.2017|14:00 Прочитания: 267

Повечето майки имат проблем със съня на децата. Просто не могат да ги накарат да спят през цялата нощ. Имаме страхотна новина: Има един прост, безопасен и напълно естествен начин да накарате децата си да спят повече. Ето какво споделя актрисата Джена Деуан Татум за гениалния трик, който помага на дъщеря й да спи по 11 часа на нощ.

Джена Дюън споделя трика, който помага на дъщеря й да спи по 11 часа на нощInstagram/jennadewan
Накратко, тя използва дифузер - машина, която комбинира вода и етерични масла и излъчва фина мъгла - за да даде на въздуха в стаята си и в стаята на дъщеря й Еверли лек аромат. "Смесвам лавандула, мента и лимон заедно, което е наистина добро - защото е успокояващо - но и пречиства въздуха. Мисля, че тя спи 11 часа, заради тази тайна ", казва тя.

Още нещо, тези етерични масла са проправили път на още един ритуал за Джена и Евърли. Джена прави малко усмихнато личице на коремчето на Евърли с лавандулово масло.

Джена Дюън споделя трика, който помага на дъщеря й да спи по 11 часа на нощInstagram/jennadewan

И всичко това не е просто измислено от Джена. Има някои изследвания, които доказват силата на етеричните масла. Лавандулата, например помага за задълбочаване на релаксацията, а маслото от мента има успокояващи свойства.

Е, кой е готов за 11 часа блажена почивка?Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...