Джиджи Хадид и Зейн Малик потвърдиха, че са се разделили
Instagram
Джиджи Хадид и Зейн Малик потвърдиха, че са се разделили
15.03.2018|16:00 Прочитания: 3251
Супермоделът Джиджи Хадид и певецът Зейн Малик потвърдиха в социалните медии, че са се разделили след двегодишна връзка.
Те не посочиха причината за раздялата. 
Малик написа в Туитър, че той и Хадид "са имали невероятно значима и забавна връзка, пълна с любов" и че той много й се възхищава "като жена и приятел".

Джиджи Хадид написа в Туитър, че съобщенията за раздяла "често изглеждат безлични". Тя пожела на Малик всичко най-хубаво и му благодари за споделените преживявания. "Винаги ще бъда благодарна за любовта, времето и житейските уроци, които Зейн и аз споделихме", призна манекенката.
Джиджи Хадид и Зейн Малик потвърдиха, че са се разделилиInstagram

Зейн Малик, който стана известен с групата "Уан дайрекшън", е на 25 години. Джиджи Хадид е на 22. Връзката им започна в края на 2015 г. Те станаха една от най-популярните звездни двойки, след като Джиджи участва във видеоклипа на Зейн "Pillowtalk", излязъл през януари 2016 г. Връзката си потвърдиха на бала в музея "Метрополитън" през май 2016 г.
0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...