Дивна се завръща на сцената
Instagram
Дивна се завръща на сцената
16.11.2018|13:00 Прочитания: 1083

Младата певица Дивна ще се появи за първи път на сцената след тежката катастрофа на пътя Русе-София през март. При произшествието тежко пострада манекенката Кристин Илиева, която е пътувала в шофираната от Дивна кола.

След месеци мълчание и отсъствие от социалните мрежи Дивна е решила да се завърне с участие в благотворителен концерт в родния си град Русе в петък вечер. Събитието има за цел да събере средства за двама учители от ОУ "Любен Каравелов", които се борят с тежки заболявания.

На концерта ще се изявят и русенската група БНР, както и рапърът Димчо.

След тежката катастрофа, предизвикана от младата певица, Дивна изчезна от публичното пространство. Спътничката ѝ Кристин Илиева до ден-днешен се бори с травмите от катастрофата. Преди време Кристин сподели, че е простила на Дивна.

"Простих на Дивна, тя е моя приятелка. Ако беше таксиметров шофьор, е друго. Можеше аз да съм зад волана. С нея поддържаме връзка, говорим си. Родителите ми също простиха. Когато се видяха в болницата, баща ми прегърна Дивна. Медиите прекалено много я нападнаха. И двете не бяхме пили алкохол", сподели тогава манекенката.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

 

0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...