Как Джиджи Хадид отпразнува рождения си ден
Instagram
Как Джиджи Хадид отпразнува рождения си ден
11.10.2018|16:00 Прочитания: 1009

Бела Хадид е една от най-популярните манекенки. Красавицата отпразнува 22-рия си рожден ден на 9-ти, в компанията на най-близките.

Как Джиджи Хадид отпразнува рождения си денInstagram

Сестра ѝ Джиджи Хадид не пропусна да зарадва почитателите на сестрите в Инстаграм с кадри от партито за рождения ден. Към снимката сестрата на Бела написа:

"Честваме моята невероятна малка сестричка тази вечер! 22! Не мога да повярвам. Да виждам как блестиш и да споделям твоята чудесна светлина със света ме изпълва с гордост и с всяка изминала година съм все признателна за това колко верен приятел си за мен. Обичам те повече, отколкото мога да изразя с думи, моя пепрудке. Честит рожден ден, честита година - ти заслужаваш винаги най-доброто!"

Джиджи бе сред гостите на тържеството, на което присъстваше и Кендал Дженър. Дамите са празнували в Манхатън във вторник вечер.

Как Джиджи Хадид отпразнува рождения си денInstagram

Четириетажната торта на Бела бе в центъра на събитията с изчистената бяла визия, черни кантове на всеки етаж и украсата от цветни пеперуди.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...