Как изглеждаше Риана на Мет Гала 2018
Instagram
Как изглеждаше Риана на Мет Гала 2018
09.05.2018|11:00 Прочитания: 1316

Мет Гала, е емблематично събитие, което се провежда в музей Метрополитан, в Ню Йорк. На него звездите се появяват в разнообразни тоалети, кой от кой все по-впечатляващи. Дизайнерите използват събитието като поле за изява на таланта и иновативните си идеи, за да създадат тоалети, които ще бъдат изложени в същия музей Метрополитан след събитието и ще придобият огромна културна стойност.

Как изглеждаше Риана на Мет Гала 2018Instagram

Рири е една от звездите, които винаги са били различни и са показвали смели визии на събитието. Тя винаги е една от най-обсъжданите с избора си на облекло за това събитие. И тази година нещата стоят по този начин. Риана изглеждаше величествено, като истинска кралица, която не се притесняваше да носи тежката си корона.

Как изглеждаше Риана на Мет Гала 2018Instagram

Тоалетът й представляваше впечатляваща рокля, обемна връхна дреха и аксесоар за глава. Материята е създадена изцяло с бродерии и инкрустирани елементи и камъни.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!  

0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...