Как се казва дъщеричката на Кайли Дженър?
YouTube/Kylie Jenner
Как се казва дъщеричката на Кайли Дженър?
06.02.2018|16:00 Прочитания: 1735

Кайли Дженър и приятелят й Травис Скот посрещнаха първото си дете, момиченце, на 1 февруари. Кайли съобщи за появата на малката й дъщеричка на бял свят с интригуващо послание в Instagram, както и емоционално 11-минутно видео, което разяснява подробности около тайната бременност. Докато подробностите за дъщерята на Кайли са оскъдни, има спекулации за това как може да се окаже името й - а Крис Дженър може би е дал улика.

Как се казва дъщеричката на Кайли Дженър? YouTube/Kylie Jenner

В понеделник Крис сподели снимка на един от най-новите цветове на Kylie, които се наричат "Posie K." Феновете мислят, че това може да бъде намек за това, как Кайли и Травис са кръстили дъщеря си. Хората предприемат още една стъпка, свързвайки добре познатата любов към пеперудите на Кайли и факта, че "Пози" може да е кратко от Марипоса - дума, която често се използва като испанско име за пеперуда". Ще трябва да продължим да гадаем, докато Кайли разкрие голямата новина; колко време мислите, че ще изчака?

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 2
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...