Кит Харингтън описва точния момент, в който се е влюбил в Роуз Лесли
Instagram
Кит Харингтън описва точния момент, в който се е влюбил в Роуз Лесли
14.10.2017|16:30 Прочитания: 691

Кит Харингтън и Роуз Лесли не спират да разтапят сърцата ни, откакто се събраха през 2012 г. Първоначално двойката пазеше връзката си в тайна, но през последните години Кит разкрива все повече подробности за отношенията си с Роуз. Докато очакваме още подробности за предстоящата сватба, вижте най-сладките неща, които Кит някога е казвал за Роуз:

За срещата им в Game of Thrones: "Мисля, че това, че се срещнахме в това шоу е нещо наистина специално. Толкова е специално, чувствам се много привилегирован."

За любимия му момент от шоуто: "Трите седмици в Исландия, когато снимахме 2-рия сезон. Страната е невероятно красива, Северното сияние е магическо и защото там се влюбих в Роуз. Ако сте привлечени от някого, а след това той играе човекът, от който се интересувате в сериала, е много лесно да се влюбите наистина."

За пазенето на връзката в тайна: "Тази връзка е и нейна, точно толкова, колкото и моя, така че не мога да говоря от името на двама ни. Много сме щастливи, това ще кажа за сега"

За заживяването заедно: "С Роуз живеем заедно и аз съм много много щастлив от този факт. Всичко върви много добре. Тя има много идеи за къщата. Тъй като тя се премести при мен й казах "Скъпа, това е нашият дом и искам да се чувстват добре. Не искам да се чувстваш сякаш си се преместила при мен. Донеси всичките си неща, изхвърли всичко, което не ти харесва и промени всичко."

За това защо й е предложил ден по-рано, а не когато е възнамерявал в началото: "Имах някои планове за това как да го направя. Щях да сложа светлини на дърветата и да направя някои други романтични неща, но бяхме в страната с най-красивото нощно небе. Имаше запален огън, пиехме червено вино и просто реших да го направя. Трябваше да й предложа на следващия ден, но повдигнах въпроса малко по-рано."Станете част от Jenite.bg във Facebook!

5 1
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...