Коя е Елза Патаки? Всичко, което трябва да знаем за съпругата на Крис Хемсуърт
Instagram
Коя е Елза Патаки? Всичко, което трябва да знаем за съпругата на Крис Хемсуърт
27.04.2018|14:00 Прочитания: 5126

Лоша новина: Крис Хемсуърт е женен. Това е голямо разочарования за всички жени, които харесват красивия Крис, но има и добра новина: жена му Елза е доста готина, така че не е чак толкова жалко, че е женен. 

Вероятно познавате 41-годишната Елза Патаки от "Бързи и яростни", но има много неща, които не знаете. Например, че Ейдриън Броуди й е купил замък.

Ето няколко неща за Елза:

Тя е испанка и се кара на Крис на испанки език, за да го ядосва

Коя е Елза Патаки? Всичко, което трябва да знаем за съпругата на Крис ХемсуъртInstagram

Елза е родена в Мадрид, в семейството на баща биохимик и майка журналистка. Тя е участвала в тонове искански филми и шоута. Естествено, тя владее испански, както и английски, румънски, италиански, португалски и френски. Тя използва родния си език, за да дразни Крис, когато се карат. 

Има голяма кариера на актриса и модел

Елза се появява в тонове испански продукции, както и в големи международни филми. 

Тя тайно целува Крис в "Тор" 

Елза застана в ролята на Натали Портман по време на последната сцена в Тор, благодарение на конфликт в графика. Натали е всъщност тази, която съобщи новината, казвайки на Ню Йорк Таймс Нюз: "Той работеше в Хонг Конг и не можех да стигна до там, защото работех по моя собствен филм. Така че поставиха жена му в перуката и костюма ми, затова беше толкова страстно."

Преди се е срещала с Ейдриън Броуди, който й е купил замък

Елза се срещала с Ейдриън през 2006 г. и той й купил мини крепост от 19-ти век за нейния 31-ви рожден ден. 

Елза и Крис се женят 3 месеца, след като се срещат

Коя е Елза Патаки? Всичко, което трябва да знаем за съпругата на Крис ХемсуъртInstagram

Те се запознават благодарение на талантливия агент Уилям Уорд през 2010 г. 3 месеца по-късно се женят в Австралия, на Коледа. Сега те имат 3 деца.

Тя се влюбва първо в гласа на Крис

Коя е Елза Патаки? Всичко, което трябва да знаем за съпругата на Крис ХемсуъртInstagram

"Неговият глас е невероятен! Преди да се срещна с него, чух гласа му по телефона и много ми хареса.", казва тя през 2016 г." Той също има невероятно тяло, много е секси."

Тя тренира усилено и с Крис имат общ треньор

Всъщност тя е в по-добра форма от съпруга си - и той не се срамува да го признае. "Да, тя има по-голям набор от кардио умения, издръжливост, отколкото някога ще имам аз, и това е малко неудобно понякога", казва той. "Имаме един и същ треньор, мой приятел от училище, с който сме израснали, и той много често казва:" Знаеш ли какво, жена ти е много по-здрава от теб ", така че добре разбирам.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!  

0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...